Informatie

Word vriend van de Wijkclub Ede Zuid voor € 12,00 per maand. Als vriend van de Wijkclub kan je deelnemen aan alle activiteiten in jouw leeftijdscategorie. Kijk ook eens bij activiteiten voor het activiteitenoverzicht.

Ede doet mee

Heeft u of hebben je ouders een uitkering of een laag inkomen en een beperkt vermogen? Grote kans dat u recht heeft op de regeling van Ede Doet Mee. De gemeente Ede wil graag dat iedereen kan sporten of andere leuke dingen kan doen. Deze regeling houdt in, dat als u aan de voorwaarden voldoet, u per jaar een vergoeding van maximaal 200 euro per gezinslid kunt krijgen voor sport, recreatie of cultuur. Zodat u ook mee kunt doen!

De kosten voor bijvoorbeeld de Wijkclub kunt u hier ook van betalen. Het aanbod van Ede Doet Mee vindt u op: www.ededoetmee.nl. Als u wilt weten of u hier recht op heeft, kijk op: www.ede.nl/berekenuwrecht of vraag het bij uw consulent bij de gemeente. Voor overige vragen kunt u terecht bij Berry of Marieke.

Vrienden van de Wijkclub

Je kunt vriend van de Wijkclub worden voor € 12,00 per maand. U betaalt eenmalig € 5,00 inschrijfgeld, waarvan € 2,50 borg op uw clubpas. Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Bij insturen van het inschrijfformulier, geeft u aan akkoord te gaan met de gestelde voorwaarden.

Voor meer informatie, leest u dan ook gerust eens onze huisregels of het huishoudelijk reglement.

Vrijwilligers

De Wijkclub is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, kijk voor meer informatie op deze pagina.